Utilaj CNC destinat decuparii blocurilor si placilor din polistiren extrudat si expandat .

Acest utilaj a fost conceput sa taie atat placi de polistiren cat si blocuri de polistiren . Colile cele mai mari de polistiren sunt cele de extrudat avand o dimensiune de 1250mm x 650mm. Utilajul are o suprafata de taiere de 1300mm x 700mm cu o lungime a firului de nichelina de 1300mm ( se pot pune mai multe placi la taiat in acelasi timp sau se poate pune un bloc de polistiren).

Utilajul reprezinta varianta cea mai ieftina care sa satisfaca atat productia de forme / sigle / obiecte decorative taiate din placi de polistiren cat si decuparea de profile de arhitectura datorita lungimii mari a firului taietor.

Interfata de operare este inserata in aparat , acesta dispune de un procesor capabil sa opereze toate functiile necesare decuparii fara a mai fi nevoie conectarea la un PC. Fisierul se introduce cu ajutorul unui card de memorie . Acesta este un avantaj foarte mare deoarece economisiti spatiu si bani nemaifiind nevoie achizitionarea unui PC, soft, licente. Totusi daca doriti se poate alege varianta clasica cu port LPT pentru conectare PC sau varianta cu soft pentru conectare prin USB.

Temperatura firului este setata automat in functie de parametri polistirenului astfel nu mai pot aparea variatii de tensiune pe fir ca la sistemele clasice cu potentiometru, firul de nichelina este protejat la oxidare si durata de viata creste considerabil.

Structura aparatului este foarte solida fiind realizata din profile de otel  , transmisia facandu-se pe curea cu insertie de kevlar.

Ghidarea se face prin role speciale de otel si axe calite prin inductie incastrate in profilele Bosch . Acest sistem nu necesita interventie ca la sistemele pe role de PVC care dupa un timp se tocesc si necesita inlocuire.

Aparatul este foarte precis, nu pierde pasi si poate decupa obiecte foarte mici cat si foarte mari fara erori.

Aparatul vine insotit de : 1 rola nichelina , manual utilizare. In cazul variantei cu operare de la PC acesta vine insotit si de soft.


GARANTIE : 24 luni.

* La cerere se pot produce si alte dimensiuni.

Specificatii tehnice
Lungime axa X 1300 mm .
Lungime axa Y 700 mm .
Lungime fir taietor 1400 mm .
Rezolutie 0,025 mm .
Reglaj temperatura Automata in functie de parametri polistirenului ( pentru varianta cu procesor incorporat ) sau din potentiometru manual ( pentru varianta cu operare de la PC ) .
Transmisie Curea cu insertie de kevlar .
Motorizare 4 motoare pas cu pas . 2 pentru X si 2 pentru Y .
Mecanica Role ghidaj din otel si axe calite prin inductie incastrate in profile industriale Bosch Rexroth. Long life services .
Comanda Procesor intern cu mini tastatura si ecran LCD. Sau pentru varianta clasica cu operare de la PC pe portul LPT .
Cadru Foarte rigid din profile metalice protejate anti oxidare .

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

CNC profile arhitectura / volumetri ( lungime fir taietor 1300mm )

  • Cod produs: poli 2
  • Disponibilitate: 10
  • 28.690LEI

  • Fără TVA: 24.109LEI